Design uten navn-99.jpg

Nettsidedesigner

Frilans

I tillegg til kronikerhelse designer jeg nettsider, nettbutikker og landingssider i løsninger som er enkle for deg som gründer å opprettholde på egenhånd.

Det å ha en god, strategisk nettside for din business har mye å si for hvor enkelt det er for dine kunder å finne deg og lære mer om deg. Her kan du samle dine tjenester, la kundene bli bedre kjent med deg og bedriften din, og gjøre det enkelt for dem å melde seg på nyhetsbrev, kjøpe tjenester eller kontakte deg. Jeg hjelper deg å få på plass nettsiden, nettbutikken eller landingssiden.

K_lange_20_06_oslo_vbc_168editted2_edited.png

Wix

Kajabi

En god nettside er et MUST for enhver bedrift

Kunden din trenger at du har en god nettside som lyser deg og ditt brand. En nettside som skiller deg fra konkurrentene dine, vekker tillit og skaper trygghet. Det er DINE tjenester de velger fordi de kjenner igjen din visuelle identitet fra første klikk. 

 

Jeg designer og hjelper deg i gang med nettsiden din, i nettsidebyggeren Wix. Her blir det enkelt for deg å selv oppdatere siden ved behov. Jeg lager også landingssider og opt-ins i Kajabi.

&

Lurer du på om jeg kan hjelpe deg?

Send meg en e-post!

Design%20uten%20navn-70_edited.png

Jeg samarbeider med grafisk designer. Vi kan hjelpe deg med logo, fargepalett, fonter, nettside og visuell identitet om du ønsker en skikkelig makeover for deg og ditt brand.

Takk for henvendelsen!

Du hører snart fra meg.